€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

HC Dobrogea Sud își află, astăzi, adversarele din grupele Cupei EHF

Ştire online publicată Joi, 29 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Handbal Club Dobrogea Sud Constanța a fost repartizată în urna a 4-a valorică pentru tragerea la sorți a grupelor Cupei EHF, care va avea loc la Viena, astăzi, de la ora 12. 
Cei mai tari adversari pot veni din urnele 1 și 3. În prima urnă a capilor de serie, se află deținătoarea trofeului, Fuchse Berlin, rivala acesteia din Bundesliga germană, TSV Hannover-Burgdorf, echipa portugheză FC Porto, care a eliminat-o pe Magdeburg, și echipa spaniolă Fraikin Granollers. În urna a 3-a, sunt două pretendente la câștigarea trofeului: tripla campioană a Europei, THW Kiel, participă în premieră în Cupa EHF de la adoptarea noului format, în urmă cu 7 ani, și finalista ediției trecute, Saint Raphael, echipa românilor Mihai Popescu, Alexandru Șimicu și Rareș Fortuneanu. 
Din urna a 3-a mai fac parte echipa spaniolă Cuenca și cea macedoneană Eurofarm Rabotnik Bitola. Adversari mai accesibili se află în urna 2, Hostelbro din Danemarca, Logrono La Rioja din Spania, Grundfos Tatabanya din Ungaria și Azoty Pulawi din Polonia. 
Conform regulamentului competiției, echipele din aceeași țară nu pot fi adversare în faza grupelor. Prima etapă a fazei grupelor va avea loc pe 9 și 10 februarie, iar ultima, pe 30 și 31 martie. Primele două clasate din fiecare grupă la finalul celor 6 etape se vor califica în sferturile de finală. 
HC Dobrogea Sud va juca la Constanța meciurile de pe teren propriu. 
Mihai CHELEȘ


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8134 secunde