Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud înfruntă pe CSM București fără trei titulari

203
HC Dobrogea Sud înfruntă pe CSM București fără trei titulari - hcdobrogea-1490975564.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 16, HC Dobrogea Sud întâlnește, la Sala Sporturilor, pe CSM București, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de handbal masculin. 


Se anunță o partidă extrem de dificilă pentru trupa lui Aihan Omer, în condițiile în care trei dintre cei mai importanți jucători, Laurențiu Toma, Dalibor Cutura și Zoran Nikolic, nu vor putea fi recuperați până la ora partidei. Cu toate acestea, antrenorul Aihan Omer consideră că aceștia vor fi înlocuiți cu brio. 


"Suntem conștienți că va fi un meci dificil, CSM-ul este o echipă extrem de valoroasă. Ne lipsesc trei jucători foarte importanți, însă am încredere că cei care îi vor înlocui o vor face cu brio. S-au pierdut puncte importante până acum, care s-ar putea să ne coste, dar obiectivul nu este ratat. Avem nevoie de două succese în confruntarea din play-off și totul poate reintra în normal", a declarat antrenorul Aihan Omer. 


Biletul de acces la această confruntare costă 10 lei. Cei care nu pot ajunge la Sala Sporturilor pot viziona partida, în direct, pe TVR 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4519 secunde