Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud începe lupta pentru locul cinci

227
HC Dobrogea Sud începe lupta pentru locul cinci - hcdobrogea-1526489425.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va disputa, astăzi, de la ora 17, în deplasare, primul meci împotriva celor de la SCM Politehnica Timișoara, din confruntarea pentru locurile 5-6 ale Ligii Naționale. 


Din păcate, antrenorul macedonean al HCDS, Zvonko Sundovski, nu se va putea baza în această partidă pe pivotul sârb Zoran Nikolic, eliminat în ultimele secunde ale meciului trei cu Dunărea Călărași. Comisia de disciplină a FRH l-a suspendat o etapă și l-a amendat cu 500 de lei. 


Nici timișorenii nu o duc prea bine. "Locomotiva" acestora, centrul Cristian Fenici, vine după o accidentare și sunt șanse mici ca acesta să forțeze revenirea în partida de astăzi. Chiar și așa, Sundovski este conștient de puterea degajată de bănățeni în fiecare partidă disputată pe malul Begăi. 


"Cu Timișoara, întotdeauna sunt meciuri grele, dar avem încredere în băieții noștri. Am avut mai mult timp pentru a pregăti ceva nou și sper să facem un meci bun. Băieții răspund foarte bine la cererile mele. E puțin greu să schimbăm sistemul total, dar ușor-ușor reglăm treaba din mers", a declarat Sundovski, înaintea plecării spre Timișoara. 


Meciul doi se va disputa joia viitoare, 24 mai, la Constanța, iar meciul 3, dacă va mai fi nevoie, miercuri, 30 mai, tot la Timișoara. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7064 secunde