HC Dobrogea Sud, în goana după puncte. Primul adversar - CSM Focșani

173
HC Dobrogea Sud, în goana după puncte. Primul adversar - CSM Focșani - hcdobrogeasud-1518716529.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va juca, astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor, împotriva CSM-ului Focșani, în cea de-a XIX-a etapă a Ligii Naționale.

Formația pregătită de Sandu Iacob și Marko Isakovic este într-o goană acerbă după puncte. Etapele trec, iar formațiile din vârful ierarhiei țin cu dinții de pozițiile lor. Dobrogenii se află, în acest moment, pe locul 5, cu 34 de puncte, cu șase mai puțin decât liderul Steaua București.

Pentru a beneficia de avantajul a două meciuri pe teren propriu în sferturi, HC Dobrogea Sud trebuie să încheie pe unul din primele patru locuri. Adversarii din Focșani se situează pe locul 10, cu 20 de puncte, cu obiectivul de a se salva de la retrogradare.

Final Four-ul Cupei României, la Constanța?

Ieri, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Constanța, proiectul de hotărâre privind finanțarea Asociației Județene de Handbal Constanța în vederea organizării Final Four-ului Cupei României pe litoral (17 și 18 martie) a primit votul pozitiv.

Astfel, conducerea HC Dobrogea Sud Constanța este pregătită să-și depună la FR de Handbal actele necesare pentru a aduce lupta pentru trofeul Cupei României pe parchetul Sălii Sporturilor.

Vujadinovic, cetățean român cu acte-n regulă

Tot ieri, extrema stângă a HCDS, Predrag Vujadinovic, a depus jurământul de credință față de România, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Autoritățile Naționale pentru Cetățenie (ANC). "Vuja" a obținut cetățenia română în baza art. 8 din Legea cetățeniei române, nr. 21/1001, republicată, fapt ce-i permite acestuia să evolueze în echipa națională de handbal a României.

Reprezentanții ANC și-au manifestat încrederea că proaspătul cetățean român va contribui la progresul handbalului românesc, felicitându-l pentru noul statut și performanțele sale sportive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6411 secunde