Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, în fața primului examen din play-off

216
HC Dobrogea Sud, în fața  primului examen din play-off - hcdobrogeasud-1491408560.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud vor juca astăzi, de la 18.45, în deplasare, împotriva celor de la HC Odorhei, în primul duel din play-off-ul Ligii Naționale. Meciul va fi transmis, în direct, pe Digi Sport 3 și Dolce Sport 2. 


Chiar dacă nu este decisiv, meciul este unul foarte important pentru elevii lui Aihan Omer, care au ca obiectiv calificarea în competițiile europene, fie prin campionat, fie prin Cupa României. Ținând cont de faptul că două din trei partide se vor disputa la Odorheiu Secuiesc, constănțenii pornesc cu șansa a doua la calificarea în semifinale, însă nu dezarmează. Revenit la Constanța după mulți ani, Aihan Omer crede foarte mult în experiența și valoarea handbaliștilor săi. 


"O victorie la Odorhei ar reprezenta un început excelent de play-off. Ne așteaptă un meci de uzură, pe contre, însă nu suntem cu nimic mai prejos decât ei. I-am învins în acest an și sunt sigur că o putem face din nou. Va reveni alături de noi și Dalibor Cutura, absent în duelul cu CSM București. Din păcate, pivotul sârb Zoran Nikolic încă se află în recuperare și nu va putea juca. Așteptăm cât mai mulți suporteri să ne însoțească la această partidă, deoarece prezența acestora este extrem de importantă pentru noi. Împreună suntem mai puternici și mai motivați să depășim orice barieră", a declarat Aihan Omer. 


Cele două formații se cunosc foarte bine. Anul trecut, pe vremea când activa în eșalonul secund, HC Dobrogea Sud a reușit să învingă la Odorheiu Secuiesc, scor 34-30, în sferturile de finală ale Cupei României, și s-a calificat în Final Four. Anul acesta, în sezonul regulat, dobrogenii au învins acasă cu 31-30, însă au pierdut clar în deplasare, cu 27-31. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare la Plopeni
Pagina a fost generata in 0.9059 secunde