Meciuri dificile pentru echipele constănțene de handbal

HC Dobrogea Sud, HC Farul și CSU Neptun joacă acasă, în week-end

279
HC Dobrogea Sud, HC Farul și CSU Neptun joacă acasă, în week-end - meciurihandbal-1444929685.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud va primi vizita Științei Bacău, în meciul contând pentru etapa a șaptea a Diviziei A la handbal masculin. Partida va începe la ora 11.00, iar prețul unui bilet este de 5 lei.

În vară, echipa oaspete a avut aceeași soartă ca a HCM-ului, dar începând cu o nouă formație, Știința Municipal Bacău are ca și obiectiv promovarea în Liga Națională.

"Va fi probabil cel mai greu meci al nostru. Trebuie tratat cu maximă seriozitate. Și ei au făcut același lucru pe care l-am făcut și noi, au pornit de la zero, doar că ei nu au putut ține jucătorii, iar din vechea echipă a rămas doar portarul Răducu Tamaș", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele HCD, Ionuț Stănescu.

Constănțenii au victorii pe linie și s-au instalat în fotoliul de lider, în timp ce băcăuanii se regăsesc pe poziția a treia a clasamentului. Pentru a nu rupe șirul victoriilor, Stănescu a menționat faptul că este posibil ca în meciul de sâmbătă să apere chiar el poarta constănțeană.

Chiar dacă activează în liga secundă, HCD se află în vizorul selecționerului Aihan Omer. Astfel, căpitanul constănțenilor, Laurențiu Toma, a fost convocat la lotul național, în vederea pregătirii pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2017. Lotul se va reuni pe data de 26 octombrie, la Călărași.

Primele partide oficiale al naționalei vor avea loc pe 4 noiembrie, în Austria, și pe 8 noiembrie, la Călărași, cu Italia.

De asemenea, la lotul de tineret a fost convocat și Alexandru Bologa (HCD). Reunirea lotului de tineret va avea loc pe 24 octombrie, la Chiajna.

v v v

Tot sâmbătă, la Sala Sporturilor, de la ora 13.30, CSU Neptun va juca cu CS Știința Bacău. Constănțencele se clasează pe poziția a noua în ierarhie, în timp ce Știința este pe locul al cincilea.

În etapa a cincea a Diviziei A la handbal feminin, se vor mai juca următoarele partide: HC Activ CSO Plopeni - HM Buzău, HCF Piatra Neamț - ACS Spartac București, CSM București II - CSU Știința București, ACS Șc. 181 SSP București - CSU Danubius Galați. CSU Târgoviște stă.

v v v

Spectacolul de handbal continuă și duminică, când HC Farul va juca, pe teren propriu, cu HC Buzău 2012. Meciul se va disputa de la ora 13.00. Pentru elevii lui Eden Hairi va fi un test dificil, având în vedere că Buzăul este a doua clasată, având un punctaj egal cu HCD, 18 puncte.

Iată care sunt celelalte meciuri ale etapei a șaptea a Diviziei A la handbal masculin: GSIP Moreni - HC Teleorman Alexandria, CS Vicov Bucovina - CSM Cimentul Bicaz, CSU Suceava - CSU Târgoviște, LPS Piatra Neamț - ACS Atletico Alexandria, CSM București II - Poli Unistil Iași. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2433 secunde