Cupa EHF la handbal masculin

HC Dobrogea Sud, "dublă" cu norvegienii. "Nu ne temem de nordici!"

214
HC Dobrogea Sud,

Articole de la același autor

Week-end incendiar pentru handbalul masculin constănțean. După o absență de două sezoane, echipa de pe litoral revine în forță în cupele europene,  iar suporterii sunt invitați, la Sala Sporturilor, pentru două meciuri de zile mari. 


HC Dobrogea Sud Constanța susține, în week-end, la Sala Sporturilor, ambele partide din turul al doilea preliminar al Cupei EHF, în compania unei adversare ce reprezintă o puternică școală de handbal, cea norvegiană: BSK Handball Elite. 


Prima manșă se joacă sâmbătă, 14 octombrie, iar cea de-a doua, duminică, 15 octombrie, de fiecare dată de la ora 18.00. 


La debutul în cupele europene, HCDS își dorește să facă o figură onorabilă, iar parcursul său să fie cât mai îndelungat. 


"Ne dorim foarte mult să ne calificăm la capătul unor meciuri spectaculoase. De altfel, sunt două planuri pe care le avem în vedere: să obținem rezultate, atât în campionat, cât și în cupele europene, și să oferim suporterilor jocuri de calitate. Ne dorim, la «dubla» cu norvegienii, tribune pline, care să ne împingă spre victorie", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu. 


Chiar dacă nu și-a rezolvat încă problema băncii tehnice, echipa fiind condusă tot de secundul Marko Isakovic, HCDS abordează duelurile din week-end cu moralul ridicat, mai ales după victoria din campionat, cu Potaissa Turda. 


De partea cealaltă, BSK Handball Elite a trecut, în primul tur preliminar, de Afturelding (Islanda), după două victorii, 26-25, în deplasare și 29-27, pe teren propriu. BSK este o trupă solidă, bazată în procent de 90% pe jucători norvegieni, singurii stranieri fiind doi suedezi. Ocupă momentan locul 4 în campionat, cu aspirații europene. 


Așadar, există toate "ingredientele" pentru o "dublă" continentală care nu trebuie ratată. Sâmbătă și duminică, suporterii constănțeni au un singur drum: spre Sala Sporturilor. Prețul biletelor de acces - 20 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2559 secunde