Liga Națională de handbal masculin, sferturi de finală

HC Dobrogea Sud, doar varianta victoriei în meciul cu Dinamo

209
HC Dobrogea Sud, doar varianta victoriei în meciul cu Dinamo - final4hcdobrogeasudtimisoara1-1523986673.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au pierdut, luni seară, în deplasare, cu Dinamo București, scor 27-36 (12-16), în primul meci al confruntărilor din sferturile de finală ale Ligii Naționale.

Constănțenii antrenați de Sandu Iacob au ținut trena dinamoviștilor timp de 25 de minute, însă pe finalul primei reprize au pierdut ritmul. Cu veteranul Dalibor Cutura într-o zi mai slabă, HC Dobrogea Sud a predat rapid armele, cea mai mare diferență fiind de 10 goluri, scor 28-18.

Tensiunile au atins cote maxime și în tribune, acolo unde suporterii dinamoviști nu au privit cu ochi buni faptul că președintele HCDS, Ionuț Stănescu, și team managerul Branko Angelovski stau în tribune, printre ei, și au făcut tot posibilul ca aceștia să părăsească zona tribunei, într-un cor de înjurături.

Meciul cu numărul doi are loc mâine, de la ora 19, la Sala Sporturilor, iar dobrogenii sunt obligați să câștige pentru a păstra șanse de calificare în semifinalele play-off-ului. Atmosfera se anunță a fi una incendiară, însă conducerea HCDS îi asigură pe suporteri că este exclus să repete incidentul de anul trecut, de la Constanța, atunci când suporterii "câinilor" s-au luat la bătaie cu jandarmii, iar o parte a suporterilor constănțeni au avut de suferit. Și de această dată, peste 150 de dinamoviști și-au anunțat prezența la Sala Sporturilor.

"Am luat toate măsurile ce se cuvin unui astfel de eveniment. Cu siguranță nu se va mai întâmpla ca anul trecut. Galeria dinamovistă va sta în zona tabelei și vom muta galeria noastră de acolo, în dreptul mesei presei. Este o soluție temporară, doar pentru acest meci. Nu ne dorim ca tensiunile să atingă cote ce ar depăși limitele normale. De asemenea, vor fi prezenți la meci jandarmii, care sunt pregătiți să intervină prompt în fața eventualelor gesturi de huliganism. Cu toate acestea, echipa noastră trebuie să-și revină rapid, să treacă peste meciul mai puțin bun de la București și să ducem duelul în decisiv. Am demonstrat de atâtea ori că avem experiența și valoarea de a învinge orice adversar din România, mai ales pe teren propriu", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele HCDS, Ionuț Stănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2264 secunde