HC Dobrogea Sud debutează în noul sezon împotriva celor de la CSU Suceava

265
HC Dobrogea Sud debutează în noul sezon împotriva celor de la CSU Suceava - hcdobrogea-1498753997.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la București, Federația Română de Handbal a stabilit "țintarul" noului sezon al Ligii Naționale masculine. Chiar dacă datele
de disputare ale partidelor sunt încă incerte, calendarul meciurilor a fost bătut în cuie. Se cunoaște doar data primei etape, 3 septembrie 2017. 


HC Dobrogea Sud Constanța va juca în prima etapă pe teren propriu, în compania celor de la CSU Suceava. Cu toate că pare un meci la îndemâna dobrogenilor, sezonul trecut a demonstrat că în Liga Națională masculină nu este loc de subestimat adversarii. Mai ales că, runda următoare, echipa antrenată de francezul Christian Gaudin va juca derby-ul cu CSM București, în deplasare. 


Constănțenii sunt obligați să-și găsească rapid ritmul pentru a scoate un rezultat pozitiv în Capitală. Până în acest moment, CSM București a realizat patru transferuri: Chike Onyejekwe și Andrasz Szasz (ambii HC Odorhei), Ionuț Ramba (TBV Lemgo) și Alexander Tioumentsev (Meshkov Brest). 


Următorul meci de foc pentru HC Dobrogea Sud este programat în Sala Sporturilor, contra celor de la Dinamo București, în etapa a V-a.


"Faptul că jucăm derby-urile cu CSM București și Dinamo la începutul sezonului poate fi un avantaj pentru noi. De asemenea, în retur, vom avea foarte multe meciuri grele în Sala Sporturilor, decisive în lupta pentru o clasare cât mai bună în play-off. Nu cred că lotul va mai suferi modificări, am reușit să aducem cinci jucători valoroși ce ne vor ajuta în acest sezon. Reunirea lotului va avea loc la Constanța, pe 17 iulie", a declarat președintele HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Până în acest moment, conducerea HCDS a perfectat transferurile a cinci jucători: Dejan Malinovic (Creteil), Nikola Mitrevski (Benfica Lisabona), Sabin Ignat (Dunărea Călărași), Stevan Vujovic (Balmazujvarosi KK) și Nemanja Mladenovic (Metalurg Skopje). 


La capitolul plecări, pe lângă jucătorii retrași din activitate, Branislav Angelovski și Ionuț Stănescu, s-a renunțat la jucătorii Dusko Celica, Ionuț Săulescu și Claudiu Subțirică. 


Pe 27 august, este programată Supercupa României, dintre HC Dobrogea Sud, finalista Cupei României, și Dinamo București, formația care a câștigat atât Liga Națională, cât și Cupa României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9425 secunde