HC Dobrogea Sud Constanța merge "ceas" în Liga Națională

332
HC Dobrogea Sud Constanța merge

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus, miercuri seară, pe terenul celor de la CSM Făgăraș, scor 30-24 (15-15), într-o partidă contând pentru etapa a XXl-a a Ligii Naționale, și s-a detașat în fruntea clasamentului, la patru puncte de CSM București, cu cinci runde înainte de final. 


"A fost o victorie previzibilă. Felicit echipa gazdă pentru jocul foarte bun din prima repriză. A arătat că victoria cu CSM București nu a fost întâmplătoare. Pentru că se apropie 8 Martie, vrem să dedicăm victoria tuturor iubitoarelor de handbal din Constanța!", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu. 


Tot în această rundă, CSM București a învins campioana Dinamo București, dramatic, scor 24-23 (10-10), și le-a redus drastic șansele "câinilor" de a intra în play-off de pe prima poziție. 
HC Dobrogea Sud are un program foarte bun în continuare: trei partide în care este favorită certă - cu U Cluj (acasă, 13 martie), Știința Bacău (deplasare, 16 martie) și CSM Focșani (acasă, 19 martie), apoi urmează deplasarea extrem de dificilă la CSM București (26 martie), dar și meciul de pe teren propriu cu a treia clasată, Potaissa Turda (3 aprilie). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5563 secunde