HC Dobrogea Sud Constanța, în căutarea revanșei cu CS Minaur Baia Mare

340
HC Dobrogea Sud Constanța, în căutarea revanșei cu CS Minaur Baia Mare - hcdobrogea-1549312541.jpg

Articole de la același autor

După cele două victorii obținute în acest început de an (30-22 cu HC Buzău și 30-22 cu Dunărea Călărași), echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va încerca, astăzi, de la ora 16, în Sala Sporturilor, să-și ia revanșa în fața celor de la CS Minaur Baia Mare, într-o partidă contând pentru etapa a XVll-a a Ligii Naționale. 


În tur, la Baia Mare, echipa gazdă a administrat dobrogenilor cea mai usturătoarea înfrângere de până acum, scor 28-23 (12-11), iar acest lucru nu poate fi ușor uitat de jucătorii antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic. Cu un eventual succes, HCDS s-ar menține pe poziția a doua, în plasa liderului CSM București, formație care are un meci mai puțin de disputat, împotriva campioanei Dinamo București, ocupanta locului opt. Suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, chiar dacă ora nu este una tocmai convenabilă. Cei care vor fi disponibili și dornici să vadă un regal handbalistic, vor plăti 10 lei pe un bilet de acces.


Totodată va fi și primul meci pentru Predrag Vujadinovic, după mulți ani, ca adversar al Constanței, pe parchetul unde a izbutit mari reușite profesionale - în Sala Sporturilor. Extrema stânga a părăsit litoralul în vara anului trecut, după cinci ani de zile în tricoul alb-albastru.

În "Echipa Etapei", cu numărul 16, și-au câștigat locul doi jucători de la HCDS: Nikola Crnoglavac și Ionuț Iancu. Revelația campionatului, până în acest moment, rămâne formația CS Focșani, antrenată de fostul tehnician al celor de la HCDS, Sandu Iacob.

Ultimul test înainte de TTH Holstebro



Pentru HC Dobrogea Sud Constanța va fi ultimul meci înaintea debutului din grupele Cupei EHF, acolo unde vor da piept cu danezii de la TTH Holstebro, sâmbătă, în deplasare, de la ora 16. Deoarece, nici de această dată, nici una dintre televiziuni nu și-a exprimat interesul de a transmite în direct un meci al HCDS-ului de etapă națională, conducătorii clubului dobrogean au ales ca partida cu Minaur Baia Mare să se dispute la aceeași oră la care se va desfășura și duelul cu Holstebro.

"Știm că ora 16 este poate nepotrivită pentru unii, dar am programat așa meciul pentru că vom juca sâmbătă, în Danemarca, tot de la ora 16, ora României. Ne vom antrena toată săptămâna aceasta de la ora 16. Așa că ne-am gândit să jucăm și partida cu Minaur tot de la această oră, fiindcă ne așteaptă un meci foarte greu cu scandinavii și trebuie să luăm în calcul toate aspectele", a declarat președintele celor de la HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3025 secunde