HC Dobrogea Sud Constanța, gata de derby-ul cu Dinamo București

511
HC Dobrogea Sud Constanța, gata de derby-ul cu Dinamo București - hcdobrogea-1518113788.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va juca, duminică, 11 februarie, de la ora 11.00, pe terenul rivalei Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa a XVll-a a Ligii Naționale. Meciul va fi transmis, în direct, pe Digi Sport și Telekom Sport.


Chiar dacă echipa din Capitală nu trece prin cea mai bună perioadă, deoarece a schimbat antrenorul și a pierdut mulți jucători, se anunță un meci incendiar. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a-și asigura prezența în play-off. HC Dobrogea Sud Constanța se află pe locul 5, cu 33 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 7, cu 31 de puncte.


Antrenorii dobrogenilor, Sandu Iacob și Marko Isakovic, vor putea să se bazeze la acest meci și pe aportul portarului Dane Sijan, cel care a fost înlocuit, în ultimele două etape, de tânărul Dan Vasile. De asemenea, Laurențiu Toma a acuzat mici dureri și prezența sa pe teren stă sub semnul întrebării. 


În continuare, Predrag Vujadinovic rămâne indisponibil pentru moment. A luat cu brio examenul de naturalizare urmând ca, până la sfârșitul lunii, să-și primească noile acte și să se întoarcă pe teren.


"Meciul cu Dinamo va fi, cu siguranță, unul foarte greu. Chiar dacă nu mai arată forța din trecut, Dinamo are, în continuare, un grup de jucători extrem de valoroși, cu experiență. Noi mergem acolo să facem un joc bun și să ne întoarcem cu toate cele trei puncte. Toată lumea este aptă, sunt mici dureri dar nimic grav", a declarat Ionuț "Rudi" Stănescu, președintele celor de la HC Dobrogea Sud Constanța. 


În tur, la Constanța, HC Dobrogea Sud a pierdut la limită, cu 22-23 (10-14). Ultima victorie a constănțenilor împotriva celor de la Dinamo București datează din luna august a anului trecut, în Supercupa României, scor 28-27.


Fanii echipei de pe litoral s-au mobilizat exemplar, ca de fiecare dată, și vor fi alături de favoriții lor, în sala "Dinamo". Faptul că la ultimele două întâlniri cu fanii "câinilor" s-a lăsat cu monede în cap și spray lacrimogen, acest lucru nu i-a speriat deloc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun,  deplasare la Bacău
Pagina a fost generata in 0.5346 secunde