HC Dobrogea Sud Constanța a urcat pe podiumul Ligii Naționale

294
HC Dobrogea Sud Constanța  a urcat pe podiumul Ligii Naționale - hcdobrogea-1540134865.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a învins-o fără emoții pe CSU Suceava, sâmbătă, în deplasare, scor 35-24 (18-9), într-o partidă programată în etapa a Vll-a a Ligii Naționale.

Dobrogenii au avut un început de meci în forță și au luat distanță rapid, în minutul 10, HCDS conducând cu 7-1. Sub "umbrela" acestui avantaj, trupa de pe litoral și-a practicat jocul fără presiune și a punctat de fiecare dată când a fost nevoie. Pauza i-a prins cu un avantaj de nouă goluri, scor 18-9.

În actul secund, antrenorul Zvonko Sundovski a rulat întregul lot deplasat, consemnându-se totodată și primele goluri ale tânărului Andrei Susanu în Liga Națională.

Pentru HCDS, au marcat: Nikola Crnoglavac (9), Irakli Chikovani (7), Ionuț Nistor (4), Vencel Csog (3), Stevan Vujovic (3), George Buricea (2), Velko Markoski (2), Andrei Susanu (2), Janko Kevic (2) și Dejan Malonovic (1).

Tot în această rundă, Dinamo București a învins în deplasare pe CSM Focșani, scor 34-25, iar CSM București a trecut pe teren propriu de Potaissa Turda, cu 35-24, fapt ce le-a permis constănțenilor să urce pe poziția a treia a clasamentului, cu 15 puncte, peste cele două formații pierzătoare, ce au acumulat în șapte runde doar 13 puncte, dar sub cele două echipe din București (Dinamo - 16 puncte, CSM - 19 puncte).

v v v

Liga Națională ia o pauză de aproape două săptămâni, pricinuită de meciurile echipei naționale, cu Portugalia și Franța, la turneul de calificare la Campionatul European din 2020.

Selecționerul spaniol Montoya Fernandez nu a convocat niciun jucător de la HCDS, însă printre cei 19 aleși se numără și foști jucători ai Constanței, precum Chike Onyejekwe, Javier Humet, Marius Sadoveac, Alexandru Csepreghi sau Mihai Popescu.

Pentru HCDS, următoarea partidă din campionat este programată sâmbătă, 3 noiembrie, atunci când, la Sala Sporturilor din Constanța, va sosi CSM Făgăraș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun înfruntă  pe Știința Bacău
Pagina a fost generata in 3.1932 secunde