€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

HC Dobrogea Sud, calificare superbă în Final Four al Cupei României

Ştire online publicată Miercuri, 01 Februarie 2006. Autor: Sorin MIHALACHE
Tensiune maximă, sâmbătă seară, la Odorhei, unde față în față s-au aflat una dintre fruntașele Ligii Naționale, localnica HC Odorhei, și HC Dobrogea Sud, echipă care evoluează în eșalonul secund. Partida a fost una cu mare miză, învingătoarea asigurându-și accesul în Final Four al Cupei României la handbal masculin. 


Dacă pe hârtie gazdele porneau drept favorite, pe teren lucrurile nu au stat deloc așa. Cu „bătrânii” Toma, Buricea, Cutura și ceilalți alergând ca-n prima tinerețe, cu ambiție maximă, dar și cu președintele Stănescu excelent între buturi, HC Dobrogea Sud a reamintit asistenței ce înseamnă „spiritul HCM Con-stanța”. Odorheiul a condus con-junctural la pauză cu două goluri, 16-14, pentru ca, în repriza secundă, legea să fie făcută de Constanța. Echipa de la malul mării a rezistat presiunii, a remontat, a trecut la conducere și a mărit constant ecartul, până la 27-21 (min. 41). Pe final, harghitenii au mai redus din handicap, însă victoria nu avea cum să scape HCDS: 34-30 și calificare superbă în „careul de ași” al competiției. 


Constanța are drept obiectiv câștigarea trofeului, ceea ce i-ar permite să evolueze în cupele europene. 


Celelalte echipe calificate până acum în Final Four sunt AHC Dunărea Călărași (32-29 cu Dinamo București) și CSM București (31-30 cu CS HC Adrian Petrea Reșița). 


Ultimul „sfert” este programat a se disputa astăzi, de la ora 17.30, în direct la Digi Sport, în sala „Concordia” din Chiajna: Steaua București - CSM Ploiești.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.788 secunde