HC Dobrogea Sud atacă Final Four-ul Cupei României

152
HC Dobrogea Sud atacă Final Four-ul Cupei României - hcdobrogeasudcsmbucuresti1-1513356431.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 12, la Sala Sporturilor, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud va juca ultima partidă a sezonului împotriva celor de la CSM Făgăraș, în sferturile de finală ale Cupei României. 


Formația antrenată de Sandu Iacob și Marko Isakovic este neînvinsă în competițiile interne de când cei doi au preluat destinele echipei (opt victorii și două egaluri, în Liga Națională și Cupa României). În duelul direct din campionat, disputat tot la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud s-a impus cu scorul de 30-22. 


În cazul (foarte probabil) că se va impune, HC Dobrogea Sud va evolua în Final Four, într-o locație ce urma să fie stabilită de FR de Handbal. 


Iată și celelalte dueluri din faza sferturilor de finală: Politehnica Timișoara - Știința Bacău, CSM București - Steaua București și Potaissa Turda - Minaur Baia Mare. 


La această partidă, intrarea suporterilor este gratuită. Cei prezenți la meci au șansa de a face fericiți copiii din centrele de plasament ale Constanței. Fanii vor putea arunca jucării de pluș pe parchetul Sălii Sporturilor, ce vor ajunge în posesia micuților defavorizați. 


Cupa Moș Crăciun a ajuns la a doua ediție 


Sâmbătă (16 decembrie) și duminică (17 decembrie), HC Dobrogea Sud Constanța organizează cea de-a doua ediție a Cupei Moș Crăciun la handbal - juniori IV, turneu la care vor participa HC Dobrogea Sud (cu două echipe), Happy Kids Medgidia 
(cu două echipe) și Olimpic Constanța. 


Cupa Moș Crăciun se va juca după sistemul "fiecare cu fiecare" și se vor puncta astfel: 2 puncte victoria, 1 punct egalul și 0 puncte înfrângerea. Copiii și părinții jucătorilor participanți (sau persoanele însoțitoare) au acces gratuit la meciul din Cupa României. 


Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17.15, iar toți handbaliștii vor primi din partea organizatorilor dulciuri, diplome, medalii și cupe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3553 secunde