HC Dobrogea Sud, "antrenament cu public" în fața Cimentului Bicaz. S-au dat peste 100 de goluri

230
HC Dobrogea Sud,

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanța și-a încântat, sâmbătă, publicul din Sala Sporturilor cu un scor mai degrabă de rugby. Elevii pregătiți de Djordje Cirkovici au spulberat cu scorul de 73 - 28 (34 - 13) pe CSM Cimentul Bicaz, în cadrul etapei a XXI-a, a Diviziei A, Seria A, la handbal.


Meciul a fost unul aflat la discreția dobrogenilor care nu au forțat nicio clipă mai mult decât era nevoie. Antrenorul Cirkovici a utilizat pe parcursul celor 60 de minute toți jucătorii avuți la dispoziție. Un lucru îmbu-curător este pofta de gol al lui Claudiu Subțirică, care își reintră încetul cu încetul în forma dinaintea accidentării. Președin- tele-jucător Ionuț Stănescu s-a mulțumit să asiste din tribune la show-ul colegilor săi, lăsându-i să se evidențieze între buturi pe tinerii Dan Vasile și Alin Pleșca. 


În urma acestei victorii, HC Dobrogea rămâne lider cu maximum de puncte în liga secundă, echipa fiind ca și promovată în Liga Națională.


Pentru HC Dobrogea au înscris: Cristi Bodnărescu 15 goluri, Claudiu Subțirică 11, Sergiu Todică 11, Bogdan Munteanu 9, Laurențiu Toma 6, Alexandru Bologa 6, Ionuț Săulescu 5, Dalibor Cutura 5, Branislav Angelovski 3, Pedrag Vujadinovic 1, George Buricea 1.


Această partidă a fost și un ultim test înaintea Turneului Final Four, ce se va disputa în intervalul 16-17 aprilie, în Sala Polivalentă "Danubius", din Brăila. Pe 1 aprilie se vor afla și cele două semifinale alte turneului. Celelalte trei echipe calificate în Final Four sunt Dunărea Călărași, Steaua București și CSM București.


Duminică, tot în Sala Sporturilor, HC Farul Constanța a trecut cu scorul de 29-18 (15-10) de CSM București ll, în cadrul aceleiași etape și se situează pe poziția a V-a a clasamentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde