€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

HC Dobrogea Sud a transferat un portar de echipă națională

Ştire online publicată Joi, 03 Mai 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat al treilea transfer pentru sezonul 2018-2019.

Portarul naționalei Belarusului, Viachaslau Saldatsenka (24 de ani), se va alătura lotului dobrogean din vară. Acesta a mai jucat la SK Minsk (Belarus), HBW Balingen-Weilstetten (Germania) și HC Odorhei (România) și va împărți poarta cu Dani Vasile și Nikola Mitrevski, urmând să-l înlocuiască pe veteranul sârb Sijan Dane.

De asemenea, HC Dobrogea Sud a perfectat transferurile internaționalului român Marius Mocanu (pivot, Dinamo București) și georgianului Irakli Chikovani (inter stânga, Dunărea Călărași). În continuare, conducerea clubului constănțean negociază și transferul lui Călin Căbuț (centru, CS Minaur Baia Mare) intrat, pentru moment, în impas. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7173 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3913 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.883 secunde