HC Dobrogea Sud a pierdut derby-ul cu Potaissa Turda

178
HC Dobrogea Sud a pierdut derby-ul cu Potaissa Turda - hcdobrogea-1519744539.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au pierdut, luni, în deplasare, derby-ul etapei a XX-a din Liga Națională, cu Potaissa Turda, scor 28-31 (16-16), și se îndepărtează de primele patru poziții ce asigură avantajul disputării a două partide din trei pe teren propriu, în sferturile Ligii Naționale. 


Constănțenii antrenați de Sandu Iacob au început partida mai bine decât adversarii lor, iar în minutul 15, ajutați și de intervențiile foarte bune ale portarului Dane Sijan, scorul arăta 9-4 pentru HCDS. În cea de-a doua parte a reprizei, Turda s-a apărat mai agresiv, iar distanța dintre cele două echipe s-a evaporat rapid. La pauză, cele două formații au terminat la egalitate, 16-16. 


Și repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași auspicii, cu HC Dobrogea Sud Constanța în avantaj, 21-18. Din nou, echipa din Turda a găsit puterea de a reveni în joc. Împinși de la spate de numeroșii suporteri aflați în sală, Potaissa Turda a lovit letal de câte ori a fost nevoie, în timp ce HCDS a marcat doar trei goluri în ultimele 10 minute. Scor final 31-28 pentru Potaissa Turda, care rămâne pe locul secund în Liga Națională. De partea cealaltă, HC Dobrogea Sud se află pe locul 6, cu 37 de puncte, fiind întrecută în această rundă și de către Dinamo București (38 puncte). 


Pentru HC Dobrogea Sud au marcat: Nikola Crnoglavac (8 goluri), Stevan Vujovic (7), Dalibor Cutura (4), Dejan Malinovic (2), Stefan Nikolic (2), Vengel Csog (2), Ionuț Nistor (1), Laurențiu Toma (1) și Nemanja Mladenovic (1). 
Runda următoare, HC Dobrogea Sud ar fi urmat să joace cu HC Odorhei, echipă ce s-a desființat la începutul returului Ligii Naționale, în consecință are etapă liberă. Practic, următorul meci va avea loc duminică, 11 martie, atunci când la Constanța va veni formația CS Minaur Baia Mare, locul opt în clasament. 


Ieri, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României la handbal masculin, competiție ce se va desfășura la Constanța, în zilele de 17 și 18 martie.


În primul meci se vor întâlni CS Minaur Baia Mare și Politehnica Timișoara, iar în cel de-al doilea CSA Steaua București va juca contra echipei gazdă HC Dobrogea Sud Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8075 secunde