HC Dobrogea Sud a încheiat anul cu o calificare în Final Four-ul Cupei României

288

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au încheiat anul 2017 cu un succes concludent, sâmbătă, la Sala Sporturilor, împotriva echipei CSM Făgăraș, scor 30-23 (10-9), în sferturile de finală ale Cupei României, calificându-se astfel în Final Four. 


Prima repriză a fost una echilibrată, cu fluctuații ritmice pentru echipa antrenată de Sandu Iacob și Marko Isakovic. Dobrogenii au avut și patru goluri avans, însă oaspeții au reușit să reducă din handicap și la pauză diferența era minimă, scor 10-9. Actul secund s-a desfășurat după același tipar, cu HCDS în avantaj și CSM Făgăraș în goana după egalare. Chiar dacă scorul final a fost 30-23, diferența din teren nu a fost chiar atât de mare. CSM Făgăraș a respectat importanța competiției și a practicat un handbal de bună calitate. 


Pentru constănțeni, au marcat: Nikola Crnoglavac (10), Dejan Malinovic (6), Mihai Rohozneanu (3), George Buricea (3), Mladen Rakcevic (2), Sabin Ignat (2), Dalibor Cutura (2), Stevan Vujovic (1) și Daniel Susanu (1). 


Final Four-ul Cupei României este programat în luna martie, locația nefiind încă stabilită. HCDS a încheiat un an 2017 foarte bun: prestație onorantă în preliminariile Cupei EHF, o Supercupă câștigată, o calificare în Final Four-ul Cupei României și un loc cinci în Liga Națională, la doar patru puncte de primul loc ocupat de Steaua București.
 
★ ★ ★


Tot week-end-ul recent încheiat, la Sala Sporturilor, a avut loc cea de-a doua ediție a Cupei Moș Crăciun la handbal, juniori IV, turneu la care au luat parte cinci formații. 


Primul loc a fost ocupat de HC Dobrogea Sud 2 Constanța, urmată de Happy Kids 1 Medgidia, HC Dobrogea Sud 1 Constanța, CS Olimpic Constanța și Happy Kids 2 Medgidia. 


Premiile micuților au fost înmânate de Aihan Omer, Ionuț Stănescu și George Buricea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5138 secunde