HC Dobrogea Sud a împrumutat un portar la CSM Făgăraș

279
HC Dobrogea Sud  a împrumutat un portar  la CSM Făgăraș - hcdobrogea-1545830515.jpg

Articole de la același autor

Portarul Daniel Vasile a fost împrumutat de HC Dobrogea Sud Constanța la CSM Făgăraș, până la finalul acestui sezon. Handbalistul în vârstă de 21 de ani are o concurență puternică la Constanța cu mult mai experimentații Nikola Mitrevski, Ionuț Iancu și Viacheslau Saldatsenka.

"Am vrut să îi dăm posibilitatea să joace mai mult, pentru că este un portar de mare perspectivă. La Făgăraș va avea această șansă, la noi juca acum mai mult în liga secundă", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu.

Luna decembrie a venit pentru Daniel Vasile și cu o convocare la echipa națională. A fost chemat alături de celălalt portar român din lotul constănțenilor, Ionuț Iancu, pentru stagiul de pregătire de la finalul acestui an.

Tricolorii au plecat, ieri, într-un turneu de pregătire în Polonia. Extrema dreaptă Ionuț Nistor și extrema stângă Vencel Csog au fost chemați și ei la lotul național pentru această acțiune.

Alături de ei, sunt convocați la loturi Nikola Mitrevski, Velko Markoski (Macedonia), Zoran Nikolic (Serbia), Stevan Vujovic (Muntenegru), Dejan Malinovic (Bosnia-Herțegovina), Irakli Chikovani (Georgia) și Viacheslau Saldatsenka (Belarus).

Reunirea echipei este programată pe 4 ianuarie, la Sala Sporturilor, iar pregătirea de iarnă se va face numai la Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.597 secunde