Divizia A la handbal masculin

HC Dobrogea a trecut și peste "reduta Bacău"

193
HC Dobrogea a trecut și peste

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud și-a consolidat poziția de lider, sâmbătă, la Sala Sporturilor, unde s-a impus în fața Științei Bacău, scor 32-29 (15-14), în meciul din etapa a șaptea a Diviziei A, Seria A. 


Jucătorii antrenați de Djordje Cirkovic au făcut un adevărat spectacol cu principala contracandidată la promovare, Știința Bacău. Așa cum se și aștepta, partida a fost una viu disputată. Pentru a ține ștacheta ridi-cată, președintele clubului constănțean, Ionuț Stănescu, a fost nevoit să intre în teren, între buturi. 


"Este o victorie muncită, foarte frumoasă. Mulțumim publicului pentru susținere. Ne așteptam la un meci foarte greu. Pentru Bacău, era ultima șansă de a rămâne în bătălia pentru promovare directă și ne așteptam să avem un meci dificil", a declarat Stănescu. 


HCD își menține titulatura de principală favorită la promovarea în Liga Națională, având șapte victorii din șapte meciuri disputate.
În etapa următoare, Laurențiu Toma și compania vor juca, în deplasare, cu CSM Cimentul Bicaz. 


"Pentru tur, ne-am cam făcut treaba. Am avut toate meciurile grele. Mai avem unul la Buzău, dar se pare că ei sunt printr-o con-junctură pe locul doi, pentru că nu au jucat nici cu Bacău, nici cu Suceava și nici cu noi", a adăugat George Buricea. 


Golurile constănțenilor au fost marcate de: Cutura 7, Rakcevic 6, Toma 6, Vujadinovic 5, Său- lescu 2, Angelovski 2, Bologa 2, Munteanu 2. 


Ieri, tot la Sala Sporturilor, HC Farul Constanța a primit vizita echipei CS HC Buzău, contând pentru aceiași manșă a DA. 


Elevii lui Eden Hairi au reușit să obțină victoria, scor 29-23 (12-9).


Următoarea adversară a Farului este CSM București II.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : HC Dobrogea, victorie cu Știința Bacău
Pagina a fost generata in 0.6192 secunde