Selecţionerul Bogdan Burcea:

„Handbalul feminin românesc trebuie restructurat”

113
„Handbalul feminin românesc trebuie restructurat” - handbalul-1608220717.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României, Bogdan Burcea, a declarat, la sfârşitul Campionatului European din Danemarca, într-o conferință de presă susţinută online, că românii s-au obişnuit cu rezultate, însă, fără o restructurare a handbalului românesc, turneele finale de Jocuri Olimpice, Mondiale sau Europene nu vor mai exista.



„Handbalul feminin a hrănit România cu rezultate pozitive atât la nivel de club, cât și la nivel de echipă națională. Oamenii s-au obișnuit cu rezultate, e normal să aibă pretenții de la noi, însă la acest Campionat European nu am reușit. Atât eu, cât și fetele nu ne declarăm mulțumiți de rezultatele echipei, însă nu putem să nu observăm că există jucătoare care pot contribui la rezultate în viitor.


Calificările din martie la Jocurile Olimpice trebuie considerate niște obiective intermediare. Handbalul feminin românesc și echipa națională trebuie restructurate. Suntem într-o situație în care trebuie să ne gândim la viitor, altfel aceste turnee nu vor mai exista”, a declarat selecţionerul român.


România a încheiat EURO 2020 pe locul 12, cu o singură victorie, cu Polonia, în prima fază a grupelor, şi cinci înfrângeri (trei în grupa principală), aceasta fiind cea mai slabă clasare a sa la un Campionat European în 13 participări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3359 secunde