Mai multe ştiri online:

Handbaliștii tricolori, spulberați de francezi

Ştire online publicată Marţi, 18 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Naționala masculină de handbal a României (antrenor Manuel Montoya) a terminat pe ultimul loc Grupa a 6-a a preliminariilor EURO 2020, după ce a fost învinsă de reprezentativa Franței, campioana mondială en titre, scor 25-34 (14-19), duminică, la Nantes. 


Pentru România, au marcat: Bogdan Mănescu, Andrei Buzle (câte 5), Tudor Botea, Gabriel Bujor (câte 4), Bogdan Rață, Gabriel Dumitru (câte 2), Demis Grigoraș, Marian Mocanu și Roland Thalmaier (câte 1). 


În clasamentul final, Franța a ocupat primul loc, cu 10 puncte, urmată de Portugalia (9 p), Lituania (3 p) și România (2 p). 
La turneul final s-au calificat primele două clasate din fiecare grupă preliminară și cele mai bune patru formații de pe locul al treilea.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7988 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7083 secunde