Handbaliștii de la CS Medgidia visează la Liga Zimbrilor

Duminică, 07 Iunie 2020
167
Echipa masculină de handbal CS Medgidia așteaptă cu nerăbdare turneul de promovare în Liga Națională. Până atunci, jucătorii pregătiți de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga urmează, zilele acestea, să revină la antrenamente.

"A fost o perioadă grea, dar jucătorii s-au antrenat individual foarte bine și abia așteptăm să revenim în sală. Cel mai important este că suntem cu toții sănătoși", a declarat Adrian Georgescu, antrenorul principal al echipei.

Federația Română de Handbal a decis ca promovarea să se decidă în urma disputării unui turneu final, la care să participe cele mai bune opt echipe din eșalonul secund, turneu ce se va desfășura după minimum 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală.

Turneul se va juca în sistem eliminatoriu. CS Medgidia va întâlni în prima rundă pe CS Magnum Botoșani, iar în eventualitatea unui succes, se va lupta pentru un loc în Liga Zimbrilor cu învingătoarea duelului dintre CS Universitatea Cluj și CSM Oradea. Pagina a fost generata in 0.2853 secunde