Handbalistele tricolore au triumfat la Trofeul Carpați

154
Handbalistele tricolore  au triumfat la Trofeul Carpați - handbalistele-1543163935.jpg

Articole de la același autor

Prima reprezentativă a țării noastre, România A, a câștigat ediția a 50-a a Trofeului Carpați la handbal feminin, sâmbătă, la Sala Polivalentă "Ioan Kunst-Ghermănescu" din București, după ce a învins în finală România B, cu scorul de 33-24 (21-12).

Înaintea meciului, arbitrii Sorin Dinu și Constantin Din, care au condus o finală de Liga Campionilor la masculin, au fost premiați cu o plachetă din partea FRH, înmânată de președintele Alexandru Dedu, cu insigne speciale, din partea președintelui EHF, și cu buchete de flori, la ultimul lor meci din carieră.

De asemenea, s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fostului antrenor Constantin "Pilică" Popescu, triplu campion mondial (1956, 1960, 1962), decedat la începutul lunii, la vârsta de 90 ani.

Rusia, campioana olimpică en titre, s-a clasat pe locul al treilea la Trofeul Carpați, după ce a învins formația Serbiei cu scorul de 33-32 (14-17), sâmbătă, în finala mică.

Pentru cele trei echipe a fost ultima verificare înaintea turneului final al Campionatului European 2018, competiție găzduită de Franța, între 29 noiembrie și 16 decembrie. La EURO, România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania și Cehia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4625 secunde