Handbal / Virusul Covid-19 devastează lotului Politehnicii Timişoara. Meciul cu HC Buzău, anulat

171
Handbal / Virusul Covid-19 devastează lotului Politehnicii Timişoara. Meciul cu HC Buzău, anulat - handbalcovid-1614254317.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre echipele masculine de handbal SCM Poli Timişoara şi HC Buzău, programată sâmbătă, 27 februarie, în Sala Rapid din Bucureşti, contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale, nu se va mai disputa, după ce mai mulţi jucători bănăţeni (patru pozitivi şi un suspect) sunt infectaţi cu virusul Covid-19. 


„Având în vedere numărul cazurilor de Covid-19, echipa noastră nu a primit aviz pozitiv din partea DSP Timiş pentru a participa la turneul contând pentru etapa 18, fiind nevoiţi să întrerupă şi efectuarea antrenamentelor colective până la data de 8 martie, perioadă în care şedinţele de pregătire se vor efectua în mediul online. 
După această dată, în funcţie de evoluţia cazurilor, echipa va efectua din nou testul Covid-19 pentru a determina dacă se pot reîncepe antrenamentele colective în sală”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea clubului din Timişoara. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7853 secunde