Handbal / Transferuri de marcă pentru CSM Bucureşti. Portarul naţionalei Norvegiei, ultima achiziţie

175
Handbal / Transferuri de marcă pentru CSM Bucureşti. Portarul naţionalei Norvegiei, ultima achiziţie - handbalcsm1702-1613557964.jpg

Articole de la același autor

Handbalista norvegiană Marie Skurtveit Davidsen va evolua din sezonul viitor la CSM București, informează site-ul oficial al campioanei României. 
Marie Skurtveit Davidsen s-a născut la 20 august 1993, la Bergen (Norvegia). A început să joace handbal la vârsta de zece ani pentru Nordre Holsnoy, iar la 12 ani a decis să se transfere la Salhus, unde a jucat trei sezoane. A mai evoluat ulterior pentru Bjornar și Viking înainte de a semna în 2012 pentru clubul de primă ligă Tertnes Handball Elite.
După șapte sezoane la Tertnes, Marie Skurtveit Davidsen s-a mutat în Germania, semnând pentru gruparea germană Thuringer HC. 
Marie Skurtveit Davidsen este componentă a naționalei Norvegiei şi evoluează pe postul de portar. 


CSM Bucureşti a mai transferat zilele trecute ale două norvegience, extrema dreaptă Malin Larsen Aune (26 de ani) și interul stânga Emilie Hegh Arntzen (27 de ani), de la Vipers Kristiansand, plus o jucătoare din Muntenegru, pivotul Ema Ramusovic (24 de ani), de la ZRK Buducnost Podgorica. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.548 secunde