Handbal / Reguli de acces în Sala Sporturilor, la partida HC Dobrogea Sud - Csurgoi KK

231
Handbal / Reguli de acces în Sala Sporturilor, la partida HC Dobrogea Sud - Csurgoi KK - 30727532957393891090708191979474-1630587066.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud numără orele până la reîntâlnirea cu suporterii.

Duminică, 5 septembrie, de la ora 18.00, jucătorii antrenaţi de Djordje Cirkovic şi George Buricea luptă pentru calificarea în turul secund al EHF European League, contra celor de la Csurgoi Kezilabda Klub. În prima manșă, în Ungaria, „delfinii” s-au impus cu 27-23, iar acum vor să facă pasul spre faza următoare cu o nouă victorie în fața propriilor fani, la Sala Sporturilor.

Participarea la meci se va face în conformitate cu regulamentul de desfășurare a competițiilor sportive în condiții de pandemie, anunţă conducerea clubului constănţean.

„Accesul se va face prin înmânarea unei copii în format fizic a dovezii vaccinării, a unui test PCR (din ultimele 72 de ore), a unui test rapid antigen (din ultimele 48 de ore) sau a confirmării infectării cu virusul Covid-19 în ultimele 180 de zile. Conform procedurii impuse, copia documentului va rămâne la punctul de acces în Sala Sporturilor. Nu se acceptă în format digital.

La Sala Sporturilor va exista un punct de testare organizat de o clinică privată. Costul unui test rapid pentru suporterii HCDS este 40 lei.

Suporterii care și-au achiziționat online abonamente le pot ridica de la casa de bilete a sălii în ziua meciului, începând cu ora 14:00.

Suporterii care vor să-și facă abonamente la fața locului au această posibilitate, tot la casa de bilete de la sală, începând cu ora 14:00.

Prezența în sală a persoanelor cu vârsta de până la 18 ani nu necesită niciun fel de test sau dovadă de vaccinare.

Masca este obligatorie în interiorul sălii, pe toată durata evenimentului, din momentul accesului și până la ieșire.

Pentru confortul dumneavoastră, vă rugăm să veniți din timp la sală, pentru a ne asigura că accesul se face în conformitate cu normele impuse de lege și că procedurile de intrare la meci nu vor fi întârziate.

Vă rugăm ca pe timpul meciului să respectați locul înscris pe bilet/abonament. Schema locurilor a fost gândită pentru a respecta restricțiile impuse și pentru a ne putea bucura de cât mai mulți suporteri la meciurile jucate acasă”, au transmis reprezentanţii HC Dobrogea Sud.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5339 secunde