Handbal / Primul Simpozion de handbal pentru copii, organizat de federaţia internaţională

330
Handbal / Primul Simpozion de handbal pentru copii, organizat de federaţia internaţională - handbalcopii-1617377444.jpg

Articole de la același autor

Federația Internațională de Handbal (IHF) organizează primul Simpozion de handbal pentru copii, deschis pentru toți prietenii acestui sport (antrenori, arbitri, delegați, profesori de educație fizică, părinți și copii).

După succesul săptămânii IHF de handbal pentru copii, care a avut loc anul trecut, acum se organizează un întreg simpozion dedicat handbalului pentru copii, oferind orientare practică pentru profesorii și antrenorii de educație fizică care predau handbal pentru începători, informează Federaţia Română de Handbal.

Subiectele se vor concentra pe introducerea metodologiei Handball @ School și pe aspectele practice de luat în considerare în timpul procesului de predare pentru copiii cu vârste cuprinse între 5-12 ani.

Scopul simpozionului este de a promova activități de handbal în cadrul federațiilor membre care aduc bucurie pentru cei mai tineri jucători și pentru a extinde bazele de date ale participanților la jocuri și exerciții pentru munca lor de zi cu zi.

Simpozionul IHF de handbal pentru copii va avea loc în luna mai a acestui an, în fiecare zi de marți și vineri, de la ora 15.00 la ora 16.00 (ora României).

Lectorii IHF Handball @ School vor susține seminarii live pe teme legate de aspectele practice, iar Simpozionul IHF de handbal pentru copii va avea în total opt seminarii online, la care se poate participa prin intermediul Academiei Virtuală IHF sau prin intermediul Facebook.

Pentru a participa, înregistrați-vă la Centrul de educație IHF http://ihfeducation.ihf.info/INFORMATION/Online-Seminars/Categories/details/OnlineSeminarCategoryId=86d6c5bd-7cb3-4caf-9185-5b0c9d8cea18, sau vizitați pagina de Facebook a IHF. De asemenea, la Centrul de educație IHF veți găsi mai multe detalii pe diferite subiecte în săptămânile următoare.

Pasionații de handbal din întreaga lume pot participa la seminarii, cu traduceri simultane oferite în spaniolă, franceză și arabă.

În timpul seminariilor, participanții vor putea pune întrebări lectorilor prin funcția chat.

Foto: leprogres.fr 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7112 secunde