Handbal / Narcisa Lecuşanu, realeasă pentru un nou mandat în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale

119
Handbal / Narcisa Lecuşanu, realeasă pentru un nou mandat în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale - 25295858510226509703627100493376-1636287164.jpg

Articole de la același autor

Fosta mare handbalistă română Narcisa Lecuşanu (45 de ani) a fost realeasă pentru un nou mandat în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, al cărei Congres de alegeri a avut loc sâmbătă, 6 noiembrie, informează Federaţia Română de Handbal.

Narcisa Lecuşanu este primul membru reales în cadrul IHF, al doilea fiind Francisek Taborski, din Cehia.

„Mă bucur enorm că am fost realeasă pentru încă un mandat în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal. Le mulţumesc pentru încredere tuturor membrilor care m-au votat şi abia aştept să continuăm proiectele pentru dezvoltarea sportului pe care îl iubesc.

Urmează patru ani foarte intenşi şi sunt onorată să fac parte din conducerea handbalului mondial”, a transmis Narcisa Lecuşanu.

La cel de-al 38-lea Congres al IHF, desfăşurat online, egipteanul Hassan Moustafa a fost reales ca preşedinte al forului internaţional, pentru al şaselea său mandat, el fiind în funcţie din anul 2000.

România mai este reprezentată la nivel continental în cadrul Federației Europene de Handbal de Cristina Vărzaru - Comitetul Națiunilor (feminin) și de Sorin Dinu - vicepreședinte al Comisiei de Arbitraj.

Foto: Facebook / Narcisa Lecuşanu 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5923 secunde