Handbal, Liga Naţională / HC Dobrogea Sud mizează pe tineret în partida cu CSM Reşiţa

Vineri, 26 Februarie 2021
181


Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud revine pe teren pentru meciul din etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale, contra penultimei clasate, CSM Reșița. 
Au trecut trei săptămâni de la precedenta partidă, cea cu Magnum Botoșani, de la Sfântu Gheorghe. Federaţia Română de Handbal a schimbat acum locația: toată etapa se desfășoară, vineri, 26 februarie, și sâmbătă, 27 februarie, la Sala Rapid din București. „Delfinii” joacă, vineri, de la ora 13.45, în direct la FRH TV. 
La ultimul antrenament, de la Constanța, antrenorul Djordje Cirkovic i-a avut la dispoziție pe cei 16 handbaliști care vor fi înscriși pe foaia de joc. 
„Ne bucurăm că jucăm. Am luat din nou patru tineri în lot. Este un meci mai ușor, dar este foarte greu să te pregătești când ai pauze așa de mari între etape. Se întrerupe iar campionatul, pentru că joacă echipele naționale. Dar, la ora asta, încă nu știm când va fi următoarea etapă! Va fi în martie, va fi în aprilie…”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Djordje Cirkovic. 
Tehnicianul nu-i va folosi în acest meci pe Ionuț Iancu și George Buricea. 


Din lot, fac parte: Vasile, Chilianu - portari, Șandru, Komogorov, Chikovani, Ignat, Ilie, Stănescu, Bruj - linia de 9 metri, Nikolic, Simovic, Susanu - pivoți, Andrei, Nistor, Chiuffa și Teodor Ștefan - extreme. 


Programul etapei a XVIII-a: vineri, 26 februarie: ora 13.45: HC Dobrogea Sud - CSM Reșița, ora 16.00: CSM Focșani - CSM București (în direct TVR 2), ora 18.25: CSM Vaslui - Steaua; sâmbătă, 27 februarie: ora 10.15: Potaissa Turda - CSM Făgăraș, ora 15.45: CSM Bacău - Minaur Baia Mare. 


Pagina a fost generata in 0.4137 secunde