Handbal / Informații de ULTIMĂ ORĂ în privința reluării campionatelor

Luni, 11 Mai 2020, 16:36
675
Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, în urmă cu puțin timp, că Federația Europeană de Handbal a solicitat ca, până la 1 iunie, toate federațiile naționale trebuie să trimită numele campioanelor, ceea ce înseamnă că întrecerile interne, atât la feminin, cât și la masculin, este posibil să continue în acest sezon doar cu meciuri din a doua parte a clasamentului.

"Pe 1 iunie cel târziu, trebuie să comunicăm echipa campioană, pe 13 iulie, celelalte participante în cupele europene. Același lucru este valabil și pentru băieți și pentru fete, trebuie să transmitem numele campioanelor până pe 1 iunie.

Da, ne-a stricat planurile această decizie, ne-ar fi plăcut să putem, ținând cont de situația actuală, să ne ducem până la 1 iulie, adică să terminăm sezonul competițional, dar asta este decizia EHF", a declarat Dedu, pentru Agerpres.

Întrebat dacă se va mai disputa vreun meci din actualul sezon, Dedu a spus: "Deocamdată, este posibil să se joace meciuri din partea de jos a clasamentului. Consiliul de Administrație va decide acest lucru".

Pagina a fost generata in 0.2696 secunde