€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Handbal, HCM / Ion Crăciun rămâne, deocamdată, pe banca tehnică

Ştire online publicată Vineri, 21 Octombrie 2011. Autor: Marian NEDELEA
Antrenorul secund al echipei HCM Constanța, Eden Hairi, a declarat, în urmă cu puțin timp, pentru „Cuget Liber”, că tehnicianul demisionar, Ion Crăciun, va fi, în continuare, pe banca tehnică.

„Ion Crăciun rămâne, deocamdată, antrenorul principal al echipei, fiindcă demisia sa nu a fost acceptată de Consiliul de Administrație.

Nu știu însă ce va fi în continuare, asta rămâne de văzut. Cert este că decizia CA este un lucru benefic pentru echipă, fiindcă asigură continuitate pe banca tehnică”, a spus Hairi.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7271 secunde