Handbal / Fortuneanu: „Trebuie să arătăm determinare și caracter în fața Suediei”

206
Handbal / Fortuneanu: „Trebuie să arătăm determinare și caracter în fața Suediei” - handbalfortuneanu2804-1619597003.jpg

Articole de la același autor



Naționala masculină de handbal susţine, miercuri, 28 aprilie, o nouă partidă din preliminariile Campionatului European 2022, Grupa a 8-a. De la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Sibiu, tricolorii antrenaţi de Rareș Fortuneanu vor primi replica puternicei reprezentative a Suediei. 


„Suntem motivați, ne așteaptă două meciuri importante, contra Suediei și Muntenegrului. Suntem pregătiți să ne batem și să încercăm să obținem minimum o victorie din aceste două meciuri. Nouă ne place să ne facem drumul greu, dar, dacă vom reuși, va fi cu atât mai frumos. 
Suntem în situația de a trebui să câștigăm minimum un meci ca să putem să ne calificăm. De pe locul doi, sau, în cel mai rău caz, de pe locul trei. Nu am vorbit deloc despre meciurile cu Kosovo de când ne-am întâlnit, trebuie să ne gândim doar la meciurile cu Suedia și cu Muntenegru. Avem nevoie să fim optimiști, încrezători, ar trebui să avem plăcerea de a juca, de a ne bate împreună. Trebuie să arătăm multă determinare și caracter în fața unor echipe care, din punct de vedere individual, sunt superioare”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, selecționerul Rareș Fortuneanu. 


Duminică, 2 mai, România va juca cu Muntenegru, la Podgorica. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8672 secunde