Handbal feminin / România s-a calificat la Jocurile Olimpice

77
Handbal feminin / România s-a calificat la Jocurile Olimpice - handbal-1458462896.jpg

Articole recomandate

Muntenegru a învins Danemarca cu 26-22. În urma acestui rezultat, România și Muntenegru sunt calificate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Jocurile din ultima etapă de mâine, România - Muntenegru și Danemarca - Uruguay nu mai pot influența clasamentul final al grupei de calificare.

CLASAMENTUL DUPĂ DOUĂ ETAPE

1. România - 4 puncte

2. Muntenegru - 4 puncte

3. Danemarca - 0 puncte

4. Uruguay - 0 puncte

România a învins Uruguay cu 36-19 în cel de-al doilea meci al turneului preolimpic de handbal feminin, desfășuar la Aarhus (Danemarca). În cursul partidei antrenorul Tomas Ryde a menajat o parte dintre jucătoarele titulare. Cu toate acestea, jucătoarele noastre s-au distanțat încă din prima repriză, conducând cu 17-10 la pauză.

Au înscris: Chintoan 9 goluri, Tănăsie 8, Udriștoiu 7, Zamfirescu 4, Marin 3, Dedu 2, Perianu 1, Vizitiu 1, Szucs 1.

România se poate califica încă de astăzi la Jocurile Olimpice, dacă Muntenegru nu pierde în fața Danemarcei în partida care va începe de la ora 21:00.

Ieri, România a învins Danemarca cu 32-25, la capătul unei partide extraordinare, deși Danmerca este țara gazdă a turneului. Mâine, România va juca cu Muntenegru, ultimul meci. Primele două clasate se califică la Jocurile Olimpice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.93 secunde