Handbal feminin / Gheorghe Tadici, după meciul România - Oltchim: "Ne-am edificat și noi de valoarea posibilelor jucătoare de echipă națională"

134
Handbal feminin / Gheorghe Tadici, după meciul România - Oltchim:
Prima partidă a României după Campionatul European din Serbia a fost ieri seară, la Vâlcea, în compania Oltchimului. Selecționerul Gheorghe Tadici a tras câteva concluzii despre această partidă, afirmând că echipa sa a avut trac în prima parte, dar că s-a edificat asupra valorii jucătoarelor.

"Sper să fi fost o partidă utilă pentru ambele echipe. Desigur, s-a văzut în prima repriză că fetele au avut trac, pentru că aceleași jucătoare care au dat goluri frumoase în repriza a doua, în prima repriză le-a cam tremurat mâna. Sunt jucătoare tinere, de perspectivă. Acest joc ne va fi util, ne-am edificat și noi de valoarea posibilelor jucătoare de echipă națională. Am jucat cu o echipă cu mare experiență, cu valoare extraordinară, au jucat foarte dezinvolt, au dat goluri foarte ușoare în urma unor greșeli neprovocate ale noastre. Oltchimul este o echipă care în momentul în care ai greșit te sancționează. Au nevoie de jocuri multe, au nevoie de pregătire multă și avem nevoie de omogenizare. Am avut trei antrenamente, nu poți să faci mare lucru. Suntem într-un proces de selecție permanent, a fost o acțiune pentru a face selecție și a găsi jucătoare care să poată veni spre echipa națională. Va trebui o remaniere, selecția este continuă, intrarea este continuă și ieșirea este la fel de la echipa națională, e normal, trebuie să ne gândim ce va fi peste trei ani. O mare parte din ele fac parte din lotul lărgit și vom vedea care din ele pot să ajungă echipa României în competițiile care urmează", a declarat după meci Gheorghe Tadici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2101 secunde