Handbal feminin / CSU Neptun , învinsă în finala mică a Cupei României

96
1
Handbal feminin / CSU Neptun , învinsă în finala mică a Cupei României - handbalcsuneptuncsmcraiova3-1430053631.jpg

Articole de la același autor

Duminică, la Baia Mare, au avut loc meciurile finale din Cupa României. CSU Neptun s-a luptat pentru locul al treilea, cu SCM Craiova. La pauză, scorul  era foarte strâns, craiovencele fiind la conducere, 14-12. În final, CSU Neptun a pierdut meciul, scor 25-28 și a ratat calificarea în cupele europene.

Pentru CSU Neptun urmează play-out-ul Ligii Naționale de handbal feminin. Prima partidă va fi pe 30 aprilie, cu HCM Râmnicu Vâlcea.

Câșigătoarea ediției 2015 a Cupei României la handbal feminin este HCM Baia Mare, care a dispus de CSM București, scor 18-17. R.S.M.

Comentează știrea

rodica
26 aprilie 2015
proiect

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4069 secunde