Handbal / CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Deva au promovat în Liga Naţională

186
Handbal / CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Deva au promovat în Liga Naţională - handbalpromovari-1621337406.jpg

Articole de la același autor

Echipele feminine de handbal CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Deva au promovat în Liga Naţională, câştigându-şi dreptul de a evolua în primul eşalon după turneul final al Diviziei A, desfăşurat la Blejoi. 


„Având susținerea administrației locale prin înființarea Clubului Sportiv Municipal, municipiul reședință a județului Hunedoara revine pe prima scenă a handbalului feminin românesc. CSM Deva a avut o singură sincopă în acest sezon, în turneul al doilea de la Târgu Jiu, în rest fetele având victorii pe line. 
Cireașa de tort a fost turneul final, turneu cu trei victorii importante, victorii care arată valoarea, profesionalismul și perseverenta fetelor și staff-ului tehnic și administrativ. Handbalistele de la CSM Deva și-au valorificat din plin superioritatea la capitolele valoare, vârstă și experiență”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, antrenorul principal al CSM Deva, Marian Muntean. 


„Este o promovare în prima ligă a unui grup extraordinar de jucătoare care a pornit pe acest drum în urmă cu cinci ani. Am avut încredere în noi de la începutul sezonului și, pornind cu a patra șansă în turneu, am răsturnat toate previziunile. 
Pentru noi, rezultatul nu este întâmplător, acesta apărând în urma unei munci asidue”, a spus, la rândul său, antrenorul principal al CSU Știința București, Sorin Barza. 


Sezonul competițional viitor se anunţă a fi foarte dificil, pentru că, în Liga Naţională se va reduce numărul echipelor participante, de la 16 la 14. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8059 secunde