Handbal / CSU Neptun, trei jucătoare în topul celor mai bune marcatoare din Divizia A

226
Handbal / CSU Neptun, trei jucătoare în topul celor mai bune marcatoare din Divizia A - img20210629wa0057-1624976577.jpg

Articole de la același autor

CSU Neptun Constanța încheie sezonul Diviziei A la handbal feminin cu trei jucătoare în topul celor mai bune marcatoare ale Diviziei A. Gabriela Moldoveanu, Andreea Pintilie și Mihaela Stănciulescu au fost cele mai bune trei marcatoare care și-au făcut loc în clasamentul Top 10 al acestui sezon, sezon în care formația antrenată de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie a jucat numai în turnee bulă organizate în deplasare. De altfel, Gabriela Moldoveanu și cea mai bună marcatoare a Seriei C.

A fost un sezon în care meciurile de pe teren propriu au lipsit cu desăvârșire, unul în care constănțencele au oferit meciuri foarte spectaculoase. Spre deosebire de sezoanele trecute, absolut toate meciurile Constanței au putut fi vizionate online, în sistem pay per view pe tv.frh.ro ceea ce a fost un pas înainte pentru handbalul național. A fost un sezon în care la echipă au debutat tinere de perspectivă, o parte dintre fete făcând pasul la echipa mare de la CSS1 Constanța sau de la alte școli de handbal.

Finalul sezonului a fost unul în care CSU Neptun a obținut două victorii în cele trei meciuri disputate la Blejoi. CSU Neptun a arătat competivitate și un joc închegat, nucleul echipei fiind construit pe jucătoarele cu experiență care au făcut parte din lotul echipei de sezoane bune: Claudia Nedelcu, Emanuela Ivașcu, Gabriela Moldoveanu, Bianca Căldare, Mihaela Stănciulescu, Maria Ilie, Diana Hudițianu iar pe parcurs CSU Neptun a mai contat și pe serviciile unor jucătoare noi precum Pal Ceandani sau junioare de perspectivă precum Mihaela Lungu, Anastasia Dulceață, Corina Demici sau Lavinia Lungu. Nu au lipsit nici problemele în condițiile în care echipa s-a confruntat și cu accidentări destul de grave care au ținut jucătoarele departe de teren, tânăra Mara Dulceață absentând aproape un sezon întreg, lipsă cauzată de ruperea ligamentelor încrucișate și perioada de refacere după operație.

Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au arătat un nivel de handbal foarte ridicat iar finalul de sezon s-a încheiat alături de viitori campioni la handbal ai Constanței, fetele fiind alături de micii handbaliști și handbaliste de la CSS1 Constanța pe toata perioada lunii iunie 2021, fiecare antrenament al micuților alături de senioare fiind o bucurie și o motivație pentru a performa și a-și dori să ajungă la echipa mare. Pentru CSU Neptun Constanța a fost încă un sezon de succes, unul care va contribui foarte mult la dezvoltarea handbalului din Constanța pe viitor.

Foto: CSU Neptun Constanţa 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5517 secunde