Halterofilii constănțeni l-au omagiat, în week-end, pe Nicolae Rotaru

323
Halterofilii constănțeni l-au omagiat, în week-end, pe Nicolae Rotaru - halterofilii-1480958984.jpg

Articole de la același autor

Duminică, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, s-a desfășurat Cupa "Nicolae Rotaru" la haltere, competiție destinată juniorilor 2, 3, cadeților și juniorilor. 


La start s-au aflat aproximativ 50 de sportivi legitimați la CS Farul, LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, Steaua București, CSO Ovidiu și alte două cluburi din Bulgaria (Sliven și Dobrich). 


Toți cei șase sportivi de la CS Farul, pregătiți de Aurel Tătaru și Alin Olteanu, au reușit să se impună în cadrul categoriile în care au concurat: la juniori 3, Marian Bojan Baltă (45 kg) și Fabian Stanca (36 kg), iar la cadeți, Ștefania Morar (36 kg), Ionuț Morar (36 kg), Sali Ercan (40 kg) și Darius Tătaru (50 kg). Tot de la CS Farul, Vlăduț Matei (antrenor Angheluș Beșleagă) a fost cel mai bun la categoria 28 kg, juniori 3. 


De la LPS, și-au adjudecat medalia de aur Ana Maria Hodov (cadeți, 54 kg), Alexandra Dumitrescu (j2, 69 kg), Georgiana Beșleagă (j2, +69 kg) și Iulia Mocanu (j1, +75 kg), toți pregătiți de Angheluș Beșleagă. 


"A fost un concurs amical, foarte reușit. Obiectivul nostru a fost acela de a rămâne în formă și de a observa și alți halterofili talentați ce ne-ar putea ajuta pe viitor. Am avut alături de noi aproximativ 50 de sportivi, atât din județ, cât și din București sau Bulgaria, fapt ce a ridicat foarte mult nivelul întrecerii", a declarat antrenorul Angheluș Beșleagă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6575 secunde