Haltere / Medaliaţii la Europenele de la Moscova, felicitaţi de ministrul Tineretului şi Sportului

Marţi, 13 Aprilie 2021, 19:38
280
Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, i-a felicitat personal, marţi, 13 aprilie, pe sportivii medaliați și participanți la Campionatele Europene de haltere seniori de la Moscova - competiție de calificare olimpică Tokyo 2020, precum și pe antrenorii care i-au pregătit, în cadrul unei ceremonii restrânse organizate la MTS, în Sala Nadia.

Au primit diplome sportivii:

- Loredana Toma - triplă campioană europeană la categoria 64 kg, care a stabilit și un nou record continental, cu 114 kg la stilul smuls

- Monica Suneta Csengeri - triplă campioană europeană la cat. 49 kg

- Raluca Olaru - medalie de aur la stilul smuls, cu 98 kg, și medalie de bronz la totalul olimpic, cu 218 kg în limitele categoriei 71 kg

- Cosmina Pana - medalie de argint la cat. 45 kg la aruncat

- Mihaela Valentina Cambei - medalie de argint la cat. 49 kg la aruncat și medalie de bronz la cat. 49 kg la total

- Valentin Iancu-Ionadi - medalie de argint la cat. 55 kg la aruncat și total.

Loredana Toma a fost felicitată și pentru performanța de a se fi clasat în fruntea clasamentului celor 152 de sportive care au intrat în concurs la Europenele din Federația Rusă, fiind cea mai bună halterofilă a acestei ediții a campionatelor, iar Monica Suneta Csengeri s-a clasat pe locul al IV-lea în același clasament, informează Ministerul Tineretului şi Sportului.

Diplome de merit au primit și antrenorii Petre Becheru, Constantin Urdaș și Valeriu Calancea. De asmenea, au fost felicitați și încurajați Andreea Cotruță, Bianca Daniela Dumitrescu și Marian Cristian Luca, participanți la Europenele de la Moscova.

Au mai fost prezenți pentru a-și susține sportivii, alături de Secretarul General al Federației Române de Haltere, Alexandru Pădure, și arbitrii internaționali Costel Dimofte și Georgeta Ion, precum și masseurul Mihai Racovița.

Foto: Facebook / Ministerul Tineretului şi Sportului 

Pagina a fost generata in 0.1934 secunde