Halep, după înfrângere: Nu am fost pregătită, nu am simțit mingea și mi-am pierdut concentrarea

181
Halep, după înfrângere: Nu am fost pregătită, nu am simțit mingea și mi-am pierdut concentrarea - 888829sm-1521275474.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, după înfrângerea suferită în semifinalele turneului de la Indian Wells, că nu a fost pregătită pentru partida cu Naomi Osaka și că și-a pierdut concentrarea în mod inexplicabil, de la scorul de 3-4.


"Am încercat totul pentru a fi pregătită să joc acest meci. Nu caut scuze. Doar explic ce s-a întâmplat. Nu am fost pregătită și am jucat greșit. Nu am simțit mingea deloc. Am jucat ok până la 4-3, dar apoi am ieșit din joc. Nu știu de ce. Mi-am pierdut concentrarea. Ea a fost mai bună, mai bine pregătită, a fost gata să joace și să câștige meciul. Eu nu am fost", a declarat Halep, la conferința de presă, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-0, în 63 de minute, de jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.564 secunde