Halep, despre victoria de la Australian Open: "N-am idee cum am câștigat"

182
Halep, despre victoria de la Australian Open:

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a vorbit, joi, despre victoria împotriva sportivei americane Sofia Kenin, pe care a învins-o cu 4-2 la Australian Open.

"Nu am idee cum am câștigat, e atât de greu să explic ceea ce s-a întâmplat pe teren, a fost un meci foarte greu. Ea este o jucătoare extraordinară, e dificil să stai acolo, pentru fiecare minge, să alergi atât de mult, am fost un pic accidentată în setul al doilea, dar am luptat pur și simplu pentru că am vrut să câștig ca să revin să joc din nou în fața voastră. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, a fost extraordinar. Le mulțumesc tuturor românilor din tribune, dar și australienilor, pentru că știu că mă susțin, Mi-a plăcut întotdeauna să evoluez aici, la Melbourne, sper ca în meciul următor să joc mai bine și să fac un meci mai bun", a declarat Halep, la interviul de pe teren, informează News.ro.

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediției trecute, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-7 (5), 6-4, pe americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA, în turul al doilea al Australian Open, după un meci intens, epuizant, de două ore și jumătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0945 secunde