Halep, Cîrstea și Begu vor participa la Turneul WTA de la Sankt Petersburg

144
Halep, Cîrstea și Begu vor participa la Turneul WTA de la Sankt Petersburg - simonahalep-1513842360.jpg

Articole recomandate

Jucătoarele române de tenis Simona Halep, liderul mondial, Sorana Cîrstea și Irina Begu vor participa la turneul WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), care se va desfășura în perioada 29 ianuarie - 4 februarie 2018 și va avea premii totale de 733.900 dolari, potrivit site-ului WTA.

''Sunt încântată să aud că Sankt Petersburg este unul dintre cele trei orașe care candidează pentru a găzdui WTA Finals (Turneul Campioanelor, n. red.) în 2019. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume și abia aștept să revin în 2018 la St Petersburg Ladies Open, după Australian Open'', a scris Halep pe Twitter, confirmând astfel participarea la acest turneu.


La competiția din Rusia vor evolua și daneza Caroline Wozniacki, câștigătoarea Turneului Campioanelor anul acesta și letona Jelena Ostapenko, cea care a învins-o pe Halep în 2017 în finala turneului de la Roland Garros.


La ediția 2017 a turneului de la Sankt Petersburg, Halep s-a oprit în sferturile de finală, retrăgându-se înaintea partidei cu rusoaica Natalia Vihlianțeva, din cauza unei accidentări la genunchi. Kristina Mladenovic (Franța) a cucerit titlul, prima ediție, cea din 2016, fiind câștigată de italianca Roberta Vinci.

În 2018 vor mai evolua franțuzoaicele Caroline Garcia și Kristina Mladenovic, dar și germanca Julia Goerges, precum și rusoaicele Anastasia Pavliucenkova și Daria Kasatkina. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.553 secunde