Liga I / FC Viitorul are meci, sâmbătă, la Ovidiu

Hagi: "Timișoara, foarte periculoasă pe contraatac"

224
Hagi:

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, întâlnește pe ACS Poli Timișoara, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18, pe stadionul "Central" din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii l la fotbal.


Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, a declarat că echipa sa este pregătită să prelungească seria meciurilor fără înfrângere (6) și fără gol primit (5) în Liga l și după confruntarea cu bănățenii. 


Din păcate, Viitorul nu se va putea baza pe atacantul George Țucudean, eliminat în egalul de runda trecută, scor 0-0, în deplasare, cu FC Voluntari. "Poli Timișoara este o echipă foarte periculoasă pe contraatac. Are, de asemenea, un antrenor foarte bun și experimentat, pe Ionuț Popa, care este de o viață în fotbal. Trebuie să fim foarte atenți și să punem în practică ceea ce am executat la antrenamente. M-aș bucura să prelungim această perioadă de invincibilitate din Liga l", a declarat Hagi. 


Partida va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1 și TelekomSport. Pentru cei care vor dori să vadă duelul de la fața locului, biletele au următoarele prețuri: Tribuna l - 30 de lei, Tribuna ll - 20 de lei, Peluzele l și ll - 10 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8062 secunde