Hagi speră ca Farul să strângă şase puncte după meciurile cu FCSB şi Universitatea Craiova

173
Hagi speră ca Farul să strângă şase puncte după meciurile cu FCSB şi Universitatea Craiova - 163594847939726-1635948706.jpg

Articole de la același autor

Mare meci mare, joi, 4 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, unde faţă în faţă se vor afla FCV Farul Constanţa şi FCSB, într-o restantă din etapa a 13-a a Ligii I la fotbal.

„Marinarii” abordează derby-ul cu FCSB cu un moral foarte bun, după ce formaţia manageriată de Gheorghe Hagi a reuşit, săptămâna trecută, prima victorie în deplasare din această stagiune, 2-0 cu FC Botoşani.

„Întâlnim o echipă bine organizată, dar ne dorim să repetăm aceeaşi evoluţie consistentă din ultima etapă şi să obţinem cele trei puncte. Iar săptămâna să o încheiem cu un total de şase puncte, după meciul cu Universitatea Craiova”, a declarat, la conferinţa de presă de miercuri, 3 noiembrie, managerul tehnic Gheorghe Hagi, care este convinsă că, dacă nu ar fi fost restricţiile cauzate de pandemia Covid-19, stadionul ar fi fost arhiplin.

Managerul tehnic al Farului nu va putea conta la partida cu FCSB pe serviciile a patru jucători: Pires, accidentat la ultimul antrenament, Mladen, Boboc şi Dobrosavlevici, ultimii doi aflaţi în continuare în izolare. În schimb, e refăcut Florin Purece.

„Marinarii” ar fi trebuit să înfrunte pe FCSB în data de 24 octombrie, însă la acel moment, LPF a decis amânarea acestui joc, după ce gruparea bucureşteană a anunţat că are în lot mai mulţi jucători infectaţi cu virusul Covid-19.

XXX

Portarul Marian Aioani, fundaşul Virgil Ghiţă şi mijlocaşul Enes Sali, de la FCV Farul, au fost convocaţi de selecţionerul Mirel Rădoi la naţionala României, care va susţine, luna aceasta, ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial 2022, cu Islanda şi Liechtenstein.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2942 secunde