"Regele" are viață grea la Istanbul

Hagi și i-a pus în cap și pe căpitanii Galatei

948
Căpitanii echipei Galatasaray, Arda Turan, Sabri Sarioglu și Ayhan Akman, au cerut conducerii clubului din Istanbul să îl avertizeze pe antrenorul Gheorghe Hagi, să nu îi mai acuze pe jucători pentru înfrângeri, informează cotidianul "Vatan".
Arda, Sabri și Ayhan au avut o discuție în care au analizat situația echipei. Cei trei au fost de părere că Hagi nu va reuși să facă performanță și că echipa ar avea nevoie de un antrenor mai de calitate. După această discuție, Arda Turan s-a dus la conducerea clubului, căreia i-a cerut să îl avertizeze pe Hagi: "După înfrângeri, iese și acuză. El nu are nicio vină? Ar fi bine dacă l-ați avertiza pe antrenor. Jucătorii sunt nemulțumiți de această situație".
Cotidianul "Takvim" scrie că oficialii clubului Galatasaray se gândesc la trei variante în locul lui Hagi: Eric Gerets, Graeme Souness și Zico. Dintre cei trei, Zico ar fi de acord să preia conducerea tehnică a echipei din Istanbul.
Galatasaray ocupă locul nouă în clasament, cu șase victorii, două rezultate de egalitate și opt înfrângeri (20 de puncte).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunteți ca niște fantome pe teren!"
Pagina a fost generata in 0.3589 secunde