Hagi nu se teme de Craiova. "Putem bate pe oricine în România!"

232
Hagi nu se teme de Craiova.

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18, pe stadionul "Central" din Ovidiu, lidera Ligii l de fotbal, FC Viitorul, întâlnește pe CSU Craiova, în cea de-a patra rundă a play-off-ului. Partida va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 1. 


Constănțenii antrenați de Gheorghe Hagi îi așteaptă pe olteni cu un moral foarte ridicat, mai ales după succesul de la Giurgiu, contra Astrei (2-1). Față de anul trecut, când a clacat în play-off, Viitorul pare o echipă mult mai matură și pregătită de a produce marea surpriză: cucerirea titlului. 


"În această fază a competiției, toate echipele sunt foarte valoroase. Trebuie să fim atenți și să speculăm fiecare oportunitate care se va ivi. Avem un moral bun și cred că putem bate pe oricine în România, la acest nivel. Nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat, deoarece căpătăm experiență. Nimeni nu a crezut că ne putem bate la titlu, dar acum, ajunși acolo, e și păcat să nu luptăm până la capăt. Avem o echipă mai puternică decât anul trecut și asta ne dă putere. Craiova are o echipă foarte bună, însă trebuie să fim concentrați pentru a obține un rezultat pozitiv, mai ales că jucăm pe teren propriu", a declarat Hagi. 


De cealaltă parte, o victorie a formației antrenate de Gheorghe Mulțescu ar readuce Craiova în lupta pentru pozițiile fruntașe, însă oltenii vor avea o misiune infernală. Africanii Kay și Acka și-au reziliat contractele, iar fundașii centrali Alexandre Barthe și Apostol Popov sunt accidentați și vor lipsi o perioadă însemnată. 


Acestora li se mai adaugă două absențe importante: fundașul stânga Marius Briceag s-a accidentat în partida de campionat cu CFR Cluj (1-4), iar "perla" oltenilor, atacantul Andrei Ivan, este suspendat, după ce a primit cartonașul roșu în ultimele minute ale partidei contra CFR-ului. 


v v v


FC Viitorul asigură suporterilor care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadionul Central (Ovidiu). Autocarul va pleca, astăzi, începând la ora 16.30, de la Palatul Copiilor, returul fiind asigurat imediat după încheierea partidei. 


Clasament: 1. FC Viitorul (33 p), 2. FCSB (30 p), 3. CFR Cluj (28 p), 4. CSU Craiova (24 p), 5. Dinamo (23 p), 6. Astra (23 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Sport : FC Viitorul, eliminată din Cupa României
Pagina a fost generata in 1.6875 secunde