Hagi îl refuză pe Gigi Becali, în favoarea Viitorului

396
Hagi îl refuză pe Gigi Becali, în favoarea Viitorului - 0284420gheorghehagi7b54e16f78-1322294429.jpg
Anunțat ca un posibil înlocuitor al lui Ilie Stan, "Regele" i-a transmis o veste tristă lui Gigi Becali: nu vine la Steaua până nu termină proiectul început cu Viitorul Constanța, informează Realitatea.net.

"Eu muncesc la Constanța, sunt angrenat într-un proiect foarte important la Viitorul. Până nu termin ce am început acolo, nu se pune problema să vin la Steaua. O să repet în fiecare zi acest lucru. Pe urmă, orice este posibil", a spus Hagi, care a mai antrenat-o pe Steaua timp de șase etape, în 2007.

Hagi a comentat și organizarea UEFA Europa League la București: "Orice român își dorea să organizăm și noi o finală europeană. Trebuie să fim mândri și onorați că UEFA ne-a ales pe noi să găzduim ultimul act al Europa League. E greu să prezici echipele care vor ajunge în finală, dar sunt vreo 12-13 echipe foarte bune, mai ales că vin și din Champions League. Cele 20.000 de bilete pentru români sunt puține, pentru că suntem un popor care iubește fotbalul și cred că ar fi venit multă lume".

"Regele" s-a referit și la marele derby Dinamo – Steaua, din 5 decembrie: "Nu există favorită în derby. Poate gazdele au un mic avantaj datorat stadionului propriu, dar indiferent de situația din clasament în momentul meciului, nu poți spune niciodată înaintea unei partide dintre Dinamo și Steaua cine are mai multe șanse".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4769 secunde