Hagi folosește "artileria grea" contra Astrei, în meciul de campionat

247
Hagi folosește

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 20.30, lidera la zi a Ligii l, FC Viitorul, are o misiune foarte dificilă în deplasare, pe terenul Astrei Giurgiu, în cea de-a treia etapă a play-off-ului. Cele două formații se cunosc foarte bune. Ultima întâlnire a avut loc joi, la Ovidiu, în sferturile de finală ale Cupei României, când Astra s-a impus cu 3-1.

Cu toate acestea, obiectivul principal al echipei antrenate de Gheorghe Hagi rămâne titlul. Vor reveni în lot, pentru această partidă, jucătorii menajați în meciul de Cupă: Romario Benzar, Aurelian Chițu, Florin Purece, Victor Rîmniceanu sau Dragoș Nedelcu. O altă surpriză poate fi apariția noului jucător înregimentat de Viitorul, atacantul George Țucudean.

"În Cupă au fost mai buni, însă acum este vorba de altceva. Echipa este încrezătoare și cred că putem obține un rezultat pozitiv la Giurgiu, orice punct contează în acest play-off. Ne dorim să terminăm sezonul pe un loc cât mai sus posibil", a declarat Hagi.

Partida va fi transmisă, în direct, de Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

Clasament: 1. FC Viitorul (30 p), 2. CFR Cluj (28 p), 3. FCSB (27 p), 4. CSU Craiova (24 p), 5. Dinamo (23 p), 6. Astra (23 p).

v v v

Echipa secundă a Viitorului a fost învinsă, scor 1-2 (1-1), de CSM Oltenița, pe teren propriu, într-o partidă din runda a XVlll-a din Liga a lll-a, Seria a ll-a. Golul constănțenilor a fost marcat de Alexandru Mățan, în minutul 6.

Echipa antrenată de Cristian Cămui și Vasile Mănăilă se află pe locul 5, cu 27 de puncte.

Din această serie, va promova Metaloglobus București, formație care păstrează 16 puncte avans față de ocupanta locului secund, CS Tunari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Sport : FC Viitorul, eliminată din Cupa României
Pagina a fost generata in 0.7823 secunde